Ilyen arcot vág, akit arcba drifteltek

2017.04.13. 09:17

Szép reggelt április 13-án, az Idák, Mínák és Normák neve napján. A hét legesősebb napja lehet a mai, az ország nagy részén kora délután jöhet zápor.

Ilyen arcot vág, akit arcba drifteltek

Jól van a srác, akit egy 350Z-től kapott pofon tett mémsztárrá a neten. Sean O'Keefe egy driftversenyen fotózott, amikor egy érintőre vett fordulónál útban volt a feje a Nissan szárnyának (videó).

eoszbysdqjb7zkesmpkp.png

Sean az alábbi pózolással igazolta, hogy jól van. A kép szerint minden foga megvan, és szerencsére a megütött szeme is megmarad. Azt mondja, semmi maradandó sérülése nem várható a pofontól, zúzódással megúszta a sztorit. (Ha neked sem áll össze a képpár, nyugi, semmi kamu: a bal oldali kép szimplán meg lett tükrözve.)

C9E8fNyVwAA2wKF

Hírsaláta

  • Alonso az Indy 500-on! Fernando Alonso idén kihagyja a Monacói Nagydíjat, hogy ott lehessen az Indianapolis 500-ason. "Rendkívül izgatott vagyok, hogy rajthoz állhatok az Indy 500-on, ami az autósport egyik legismertebb versenye a világon, a Monacói Nagydíj és a legendás, Le Mans-i 24 órás viadal mellett. Monte-Carlóban már kétszer nyertem, és nagy célom, hogy a másik két versenyen is sikerüljön ez. Nem tudom, mikor lesz lehetőségem Le Mans-ban rajthoz állni, de csak harmincöt éves vagyok, még bőven van időm - mondta Fernando Alonso, aki sajnálatát fejezte ki, hogy idén nem versenyezhet Monacóban. - Még soha nem indultam korábban az IndyCarban, így sok dolog újdonság lesz számomra, de szerintem nem lesz gond az átállással. Izgalmas kihívás, május 15. után már csak arra készülök." Amennyiben Alonso álma teljesül, és megnyeri az általa említett három legendás versenyt (Triple Crown), úgy beállítaná Graham Hill rekordját. A McLaren még azt is bejelentette, hogy Alonso más versenyt nem hagy ki az F1-es szezonban. Azt azonban egyelőre még nem nevezte meg a wokingi csapat, hogy Monte-Carlóban ki helyettesíti a spanyolt. (MTI)
uui
  • Jó formában a német prémiumok. Jelentősen növelték eladásaikat az első negyedévben a német prémium autómárkák elsősorban a kínai piaci sikereknek köszönhetően. A Daimler az idén január-márciusban 516 ezer Mercedes-Benz márkájú autót értékesített, 16 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben az időszakban. A BMW AG a BMW márkából 5,2 százalékkal növelte eladásait 503 ezerre. A Porsche az első negyedévben hét százalékkal több, 59,7 ezer autót adott el, ami a cég történetében értékesítési rekord. A VW-ből 1,3 százalékkal kevesebb kelt el az idei első negyedévben, mint tavaly annak ellenére is, hogy márciusban már 2,5 százalék volt a növekedés. A Volkswagen AG Audi márkája csütörtökön teszi közzé eladási adatait. A német autógyárak elsősorban kínai értékesítési sikereiknek köszönhetik első negyedévi eladásaik növekedését. A Daimler 40 százalékkal több, 145 ezer autót adott el Kínában, első alkalommal többet, mint a BMW. A BMW kínai eladásai 12,4 százalékkal 143 ezerre emelkedtek az első negyedévben. A Porsche 10 százalékkal több, 18,1 ezer autót adott el Kínában az első negyedévben. (MTI)

Közlekedési koffein

  • Feladták a tüntetők az Oktogont, hajnaltól újra járható a környék. Az oktogoni piknikhangulat hajnal fél ötig tartott, amikor a megcsappant társaság úgy döntött, nem fogják a reggeli forgalmat feltartani. Öt után már járható volt a Körút és az Andrássy is - írja az Index
DSC 2048
  • Hatautós baleset történt hajnalban az M0-son, Szigetszentmiklós közelében. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt írja, két kamion, két autókat szállító tréler és egy személykocsi ütközött, az egyik trélerről egy autó is leesett. A balesetnek egy sérültje van. A rendőrök az érintett útszakaszon a forgalmat a belső sávba terelték, a torlódás a reggeli órákra megszűnt. (Police.hu

Kerüld el a dugót!

Tájékozódj az ország bármely pontján várható forgalomról, torlódásokról, útépítésekről és persze rendőrségi jelenlétről, mindezt élőben, a Waze-zel. Jelmondatunk: több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyíts a térképen a környéketekre!

A nap videója

A mindig zseniális Petrolicious jó érzékkel tartja az egyensúlyt. A múlt heti Audi S1-replika után átnyúltak az autógyártás túl felére, és lefilmeztek egy...