Ilyen egy luxus faház egy Mercin

2017.06.19. 09:16

Június 19. van, hétfő, az évből még 195 nap van hátra. Ma Gyárfások és Azureák ünnepelhetik magukat. A nappali hőmérséklet 28, az éjszakai 15 fok körül alakul, fronthatásra nem kell számítani. Ma van a Nap napja.

A nap képe

thumb-1920-446041

Szombatra programod van

Csikós Zsolt intézmény az autós újságírásban, bár ezt a mondatot biztosan kihúzná, ha látná. De nem látja. Ebben a videóban őt ismerhetik meg jobban, és egyben ízelítőt adunk az öregautózásnak szentelt június 24-i Mesterkurzusból is:

F1 Anno

  • 1955 – Holland nagydíj, Zandvoort - Győztes: Juan Manuel Fangio (Mercedes Benz)
  • 1960 – Belga nagydíj, Spa-Francorchamps - Győztes: Jack Brabham (Cooper Climax). Ezen a versenyen vesztette életét Alan Stacey és Chris Bristow.
  • 1977 – Svéd nagydíj, Anderstorp - Győztes: Jacques Laffite (Ligier Matra)
  • 1988 – Amerikai nagydíj, Detroit - Győztes: Ayrton Senna (McLaren Honda Turbo)
  • 2005 – Amerikai nagydíj, Indianapolis - Győztes: Michael Schumacher (Ferrari). Ezt a nagydíjat bojkottálták, a Michelin gumiabroncsokat használó csapatok és csak a Bridgestone-t használó csapatok rajtoltak el a versenyen. (Összesen 6-an, a 2 Ferrari, a 2 Jordan és a 2 Minardi.)

Faház a Sprinteren

Azt már megszoktuk, hogy a lakóautókban, lakókocsikban használnak fát, de ez a Sprinter minden eddigi felképzelésünkön túltesz:

Forrás: http://www.motor1.com/

Milyen extrák legyenek az autóinkban?

Erre a kérdésre keresi a választ  a Cartars blog új posztjában. A szerző szerint a légzsákokért, a vezetési asszisztensekért, a parkolási segédekért, az okostelefon csatlakozásért és a modern fényszórókért megéri fizetni, mond viszont 5 olyat is, ami szerinte felesleges. Ha kíváncsi, hogy mik azok, irány a poszt.

A Nap dala

Közlekedési koffein

Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!

Köszönjük a figyelmet, a Hidegindítót olvasták! Holnap reggel ismét várjuk önöket!