Legyen gyönyörű, kényelmes, lusta, és romoljon el

2017.07.21. 09:15

Jó reggelt! Július 21. van, péntek, Dánielek és Angélák névnapja. 1456-ban ezen a napon győzedelmeskedett Hunyadi János Nándorfehérvárnál, 1954-ben, Genfben pedig ezen a napon írták alá az indokínai háborút lezáró egyezményt, melyben Vietnámot két államra osztották. Meleg időnk lesz: a nappali hőmérséklet 36, az éjszakai 20 fok körül alakul, fronthatás nincs.

A nap képe

Fotó: Petrolicious
Fotó: Petrolicious

Volkswagen Golf II. GTI 16V. Ha összefutott a nyál a szádban, kattints a Petrolicous cikkére további fotókért és szövegért.

Best of Útinform

  • Az M0-s autóút és az M1-es autópálya csatlakozásánál az autóútról a két sáv helyett csak egy sávon lehet felhajtani az M1-esre Győr felé, emiatt napközben időszakosan torlódik a forgalom. (90401-es M0-M1 csp. "A" M0-ról Győr felé bal lehajtó)
  • Balatonföldvár térségében, Letenye felé a 117-es km-nél elkerítették a leálló sávot a rézsű helyreállítási munkálatai miatt. A szakaszon 80-ra kell csökkenteni a sebességet
  • Az M3-as autópályán Gödöllő térségében, Budapest felé a 28-as km-nél építési munkálatok miatt egy sávra szűkítik az útpályát napközben. Hosszabb menetidőre kell számítani.

Legyen gyönyörű, kényelmes, lusta, és romoljon el

citroen c6 08

"A Lancia Thesisen kívül semmi sem mer ennyire különbözni a konzervatív közízléstől, de még a Lancia sem veti a sulykot ilyen csillagászati messzeségbe." - írta Karotta 2006-ban a Citroen C6-ról. Olvassák el a teljes cikket és pörgessék át a Fenyő Balázs által készített csodaszép fotókat is.

F1 Anno

  • 1962 – Brit Nagydíj, Aintree - Győztes: Jim Clark (Lotus Climax)
  • 1985 – Brit Nagydíj, Silverstone - Győztes: Alain Prost (McLaren TAG Porsche Turbo)
  • 2002 – Francia Nagydíj, Magny-Cours - Győztes: Michael Schumacher (Ferrari). Ezen a nagydíjon szerezte meg Michael Schumacher 5. világbajnoki címét.
7

Helló Phantom!

Hivatalosan 6 nap múlva lesz az új, 8. generációs Rolls-Royce Phantom leleplezése, de a gyár most előzetesen kiadott egy képet az autó orráról oldalnézetben:

rolls

Mindez persze akkor lenne sokkal érdekesebb, ha nem szivárogtak volna ki már tegnap olyan képek, amiken szinte teljes egészében látszik a csúcs-Rolls:

A nap (szomorú) dala

 Kerüld el a dugót!

Köszönjük az egész heti figyelmet, a Hidegindítót olvasták! Hétfő reggel ismét várjuk önöket!