18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Alighanem megvan Magyarország új leggyűlöltebb autósa

2017.08.16. 08:39

Szép reggelt augusztus második felének első napján, 16-án, az Ábrahámok, Stefánok és Ibrahimok neve napján. Ma 133 éves a Keleti pályaudvar és ma 57 a független Ciprus.

„Na, és akkor ilyenkor mit csináltok? Leszoptok vagy mit csináltok?”

Vasárnap majdnem új extrémmód gyorshajtós-prémiumautós mészárlással bővült az idei lista, helyette kaptunk egy baleset nélkül végződő videót egy frusztrált srác kommentárjával, amint egy ML 320 CDI-vel 150+ km/h-val rohan végig a Soroksári úton.

A videót eredetileg a gyorshajtó maga rakta a Facebookra, majd miután – valószínű észbe kapott és – leszedte, az internet egy névtelen hőse újra feltöltötte. A videóban ott van a srác neve és az ML Merci rendszáma, ami a HVG keresése szerint stimmel, mivel a jelek szerint a sávváltásnál kevésbé ügyes a Facebook-bejegyzések elrejtésében. A 444 azt írja, a Közlekedésünk moslékjai FB-csoportnak lett címezve a videó és a benne elhangzottak, ahol valószínű korábban már beoltották a srácot egy tahó húzása miatt.  

Hírsaláta

  • Jól megy az alternatív hajtású autóknak Dél-Koreában. Az év első hét hónapjában két és félszeresére nőtt az egy évvel korábbihoz képest a Hyundai és a Kia környezetbarát, alternatív hajtású modelljeinek az értékesítése. A Hyundai Motor Co. és a Kia Motors Corp. januártól július végéig 141,7 ezer hibrid, plug-in hibrid, teljesen elektromos és hidrogén hajtású üzemanyagcellás autót értékesített, szemben az egy évvel korábbi 56,6 ezerrel. A Hyundai és a Kia környezetbarát modelljeinek 128,9 ezres tavalyi teljes értékesítését az idei eladások már tíz százalékkal haladják meg. Ha az eladások a jelenlegi ütemben folytatódnak, a két autógyár az idén több mint 200 ezer környezetbarát modellt fog értékesíteni. A két autógyár jelenleg hat hagyományos hibrid modellt, három elektromos autót, négy plug-in hibrid modellt és egy üzemanyagcellás modellt gyárt. (MTI)
IMG 0421
  • Ajándék prémium autóval motiválják az orosz bokszolókat. Autót kap az az orosz ökölvívó, aki világbajnoki címet szerez kategóriájában az augusztus végén kezdődő hamburgi vb-n. Az újfajta ösztönzési módról a sportági szövetség főtitkára nyilatkozott a TASZSZ-nak. Umar Kremljev konkrétumokkal nem szolgált, annyit tett csupán hozzá, hogy prémium márkájú autóra számíthatnak az aranyérmesek. A világbajnokságon kilenc orosz bokszoló próbál szerencsét. Köztük van két idei Európa-bajnok, Vaszilij Jegorov (49 kg) és Alekszej Tyiscsenko (91), ők a júniusi harkivi kontinensaranyért még csak pénzjutalmat kaptak. (MTI)
  • Tömeges balesetet hazudtak a mentőknek a Hungária körútra. Autóbalesethez, hét sérülthöz kértek segítséget hétfő reggel a mentőktől egy bejelentés szerint, ám miután a mentőegység kiért, kiderült, hogy a helyszínen, balesetnek, sérültnek nyoma sincs. Az irányítás megpróbálta visszahívni a bejelentőt, tisztázni, nem félreértésről van-e szó, de a telefonszám azóta sem kapcsolható. (Index.hu)

Michelisz Norbi értékel

A WTCC szezon első felét, mi mást. Ráadásul egész kreatívan, filmcímekkel megy végig az idei hat futamon bajnokesélyesünk:

Anno augusztus 16

Ma 57 éve, hogy egy amerikai pilóta, Joseph Kittiger 31 330 méter magasra vitte a legmagasabb ejtőernyős ugrás világrekordját. A kalandos életű Kittiger 1960. augusztus 16-án ugrott ki ballonjából a sztratoszférában, majd egészen 5500 méterig szabadesésben zuhant a Föld felé, egy ponton 988 km/h-s tempóval, ami szintén rekord volt. Ha érdekel a sztori bővebben, ezen a videón Kittinger maga mesél az ugrásról.

800px-Kittinger-jump

Közlekedési koffein

Lezárások, terelések, balesetek, traffipaxok... társad a káoszban legyen a Waze: