14 millió dollár egy autóért?

2017.08.21. 09:08

Jó reggelt! Augusztus 21. van, hétfő, Sámuelek névnapja. 1965-ben ezen a napon találták meg Samu, az előember csontját egy vértesszőlősi ásatáson, 1991-ben pedig ezen a napon szakadt el Lettország a Szovjetúniótól, és vált függetlenné. A nappali hőmérséklet 25, az éjszakai 14 fok körül lesz.

Ma a TC-n

Macsuga Jani megírta, hogy mit érdemes tudni a hidrós futóműről, ennek kapcsán idézzük fel Vályi Pista DS tesztjét.

F1 Anno

2005 – Török nagydíj, Istanbul - Győztes: Kimi Räikkönen (McLaren Mercedes)

14 millió dollár egy autóért?

Oké, hogy egy Porsche 917K, de akkor is több, mint 3,6 milliárd (!) forint.

Porsche-917K-22

Részletek a GTSpiriten.

Őz kontra motoros. Mázli vagy tudás?

A motorost...

Közlekedési koffein

Mától újabb változásokra kell számítani a Váci út és a Róbert Károly körút kereszteződésében a 3-as metró felújításának előkészületei miatt. Vasárnapig zárva lesz a Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv, az ugyanebbe az irányba kanyarodó belső sávot pedig időszakosan, éjszakánként zárják le a forgalom elől. Emellett sávszűkítésre kell számítani a villamosvágányokon történő áthajtások során. A BKV továbbra is fenntartja a korábban bevezetett sávlezárásokat.

Pályafelújítás miatt mától egy hónapig pótlóbuszok közlekednek az 56-os és az 56A jelzésű villamosok helyett Budapesten, de változik az 59-es és a 61-es villamos közlekedése is. A BKV a Krisztina körúti szakaszon végez pályafelújítást a Mikó utca és Orvos lépcső között. Ezen a szakaszon egyirányú lesz a forgalom az Erzsébet híd irányába, a munkaterület mellett a forgalom egy sávon haladhat. Az Attila útról a Krisztina körút az Attila út-Mikó utca útvonalon lesz elérhető.