550 Nm egy Q5-ösbe elég lesz?

2017.08.31. 07:55

Jó reggelt! Augusztus 31. van, csütörtök, Erikák névnapja. Napközben 32, éjszaka 15 fok lesz. 1980-ban ezen a napon győzött Nelson Piquet Brabham Fordjával Zandvoortban, a Holland Nagydíjon, 1994-ben pedig ezen a napon hagyta el Németországot az utolsó ex-szovjet katonai csapat. Öveket becsatolni, ez a Hidegindító!

A nap képe

Fotós: Rézmányi Balázs
Fotós: Rézmányi Balázs

A nap híre

Ha nem volt elég az SQ5-ös Audi 500 newtonméteres nyomatékat, itt az ABT SQ5 550-nel. A gyári változat 345 lóerejét pedig 425-re növelték. Minebből kívülről viszont nem sokat veszünk észre:

Kattintson a képre, galéria nyílik!

Ma a TC-n

Kipróbáltunk egy 2005-ös, félmillió forintos, klímás Dacia Logant. Hogy milyen volt? Kattintsanak!

Rozsdakupaccal Angliába

Binciéknek nincs szerencséjük, megadta magát az öreg Bogár váltója. Ebből a vlogból kiderül, mit tudtak kezdeni a helyzettel:

TC Anno

"Ha szerencséjük van, ez az autó akár ötvenezer kilométert is kibír!" 2000-ben teszteltünk egy Dacia 1310 Break Ci-t.

Közlekedési koffein

Holnap elkezdődik a 2017/2018-as tanév. Ettől a naptól a közösségi közlekedési járatok a tanítási időszak idején érvényes menetrend szerint közlekednek. A tanítási időszakban érvényes menetrend az év ezen időszakában megnövekedő utasforgalomhoz igazodva jellemzően a nyárinál sűrűbb indulásokat jelent, főképp a reggeli és a délutáni csúcsidőben: az iskolaidőszakban az autóbuszvonalakon több mint száz, a trolibuszhálózaton mintegy tíz járművel több közlekedik, mint a nyáron. A villamosvonalakon több mint negyvennel, a metróvonalakon pedig néggyel növekszik a szerelvények száma a forgalomban. BKK

Kerüld el a dugót!

 Köszönjük a figyelmet! Holnap találkozunk!