2018.01.02. 08:18

Jó reggelt! Január másodika van, kedd, Ábelek névnapja. A nappali hőmérséklet 6, az éjszakai 3 fok körül lesz. 1841-ben ezen a napon jelent meg a Pesti Hírlap első száma Kossuth Lajos szerkesztésében. Albániában, Kínában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában és Új-Zélandon az újév második napja is munkaszüneti nap.

A nap képe

Peugeot 504 Coupé
Peugeot 504 Coupé

Forrás: www.classicargarage.com

TC Anno

"Mindenki azt hiszi, menő csávó vagyok. Pedig ez csak egy Peugeot. Igaz, abból viszont szép. Bár sokak szerint ez inkább ciki. Sebaj, én tudom, mitől döglik a légy. A gyorsan érkező szélvédőtől." - írtuk 2006-ban a Peugeot 407 Coupéról. Ha elolvasná a teljes cikket, kattintson.

Így épül az új TVR

A Griffithről itt írtunk korábban.

Ma a TC-n

"Kényelmes, tágas, a dízel csak valahonnan a kertek alól kerreg, és nehéz lenne felsorolni, mi minden tetszik. Gyorsabban végzek, ha elmondom, mi zavar: semmi." - Winkler az új Ssangyong Rextont tesztelte.

Nem drágulnak idén az új autók?

Idén várhatóan nem drágulnak az új autók, stabil árszintre számít Gablini Gábor, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke. Az új autók árának alakulására az inflációnál nagyobb hatással lehet a különböző biztonsági, technikai fejlesztések beépítésének költsége - mondta el a szakágazati szervezet elnöke. A kereslet növekedését is segíti, ha nem lesz áremelkedés. További részletek az Inforádió oldalán.

A nap zenéje

1790-ben, ezen a napon mutatták be Bécsben Mozart - Cosi fan tutte című opreájár

Kerüld el a dugót!