Egy X5-öst is kipofozott az orosz szuperlakatos

2018.01.15. 07:57

Szép reggelt az év harmadik hetének első napján. Január 15-e van, a Lórándok és Lórántok neve napja a mai. Ma 259 éve nyitott meg a British Museum és ma 17 éves a Wikipédia, az egyik legjobb dolog, ami az interneten született.

Kalapáccsal születik újjá az X5

A novemberi 7-es BMW-s vírusvideó után újra dobott egy BMW-szerelős videót Arthur Tussik. Az orosz szerelő most egy vadkáros X5-ösnek esett neki, hogy a márkaszervizek, de még a félprofi szerelőműhelyek is csak borzongva nézik. Bár a 7-es BMW-s munkánál lényegesen könnyebb dolga volt, komplett elemcsere megint nem volt sok: Tussik kalapált, húzott, pótolt, mindegy, hogy hullámos tetővonal vagy deformált hossztartó kerül elé.

Hírsaláta

  • Kínai holding építi a Horvátországot egyesítő hidat. A Bosznia-Hercegovina által kettévágott országot 100 milliárd forintnyi euróból köti össze a kínai China Road and Bridge Corporation (CRBC) vezette és csupa kínai cégből álló konzorcium. Az ország északi része és a Peljesac sziget közé tervezett 2,4 kilométer hosszú híddal úgy lehet majd leutazni Dubrovnikba, hogy nem kell elhagyni Horvátországot. (Index.hu)
autóafalban
  • Az Orange megyei Santa Anában készült ez a kép tegnap hajnalban. Az a Nissan Altima ott az első emeleti ablakban egy sávelválasztó terelőnek hajtva került a fogorvosi rendelőbe. Az épületben senki sem sérült meg, az autóban ülő két ember is csak könnyebben. (MTI)

Hétvégén írtuk:

  • Van értelme 5,3 milliót költeni egy Daciára? Ebben a tesztben igyekeztünk megválaszolni a kérdést. Még a padra is elvittük az autót.
  • Nem tiszta, mit akar vele a Subaru, de azért nagyon erős lett a Viziv tanulmány STi-változata. Meg is írtuk egy tartalmas hírbe, mit tudni róla.
  • Bemutatták a Toyotát, amitől retteghet a Project One és a Valkyrie. Íme, ez volna a japánok új brutális szupersportautó-tanulmánya, a GR Super Sport.
toyota-gr-super-sport-concept2

Ezért ne előzz dupla záróvonalon

Azaz így néz ki egy frontális ütközés a valóságban – akad nem egy ilyen dashcam-videó a YouTube-on, de hátha még akad, akinek nem volt elég az elrettentésből. Íme egy friss  Ausztráliából. 

Kerüld el a dugót

A Hidegindító zárásaként pedig tessék, a Waze jelenidejű közlekedéstérképe. Dugó- és balesetmentes utat mindenkinek!

Ennyi volt mára a Hidegindító. Rengeteg friss autós tartalomért irány a Totalcar címlapja.