Skiccekkel nyomul a GM

2002.08.15. 12:42

A General Motors elárasztotta a sajtót jövő évi kiállításokon bemutatandó koncepcióautóinak képeivel és pár soros leírásukkal. Lássuk, mi várható 2003-ban a világ legnagyobb autós konszernjétől.

 
   
   

Buick Centurion
A hatalmas kerekekre állított SUV-limuzin-nal a prémium szegmenst célozza a Buick. A GM meghatározása szerint az autó megfelel a Buick által felállított magas komfort, biztonság és stílus sztenderdeknek.

 
   
 

Chevrolet Cheyenne
A nagyméretű pickuppal régi teherautósokat és első autójuk megvásárlásán töprengőket szeretnének elcsábítani. Az autó ülései ággyá alakíthatóak, a padló alatt és az oldalfalakban pedig rejtett zsebeket helyeztek el.

 
   
   

Chevrolet SS
A 2003-as Chevrolet SS a Chevy régi Super Sport szériáit kelti életre. A négyajtós családi limuzinból kialakított sportautó hátsó kerekeit egy kisebb hengerűrtartalmú V8-as motor hajtja, a nagyobb teljesítményhez pedig sportos hangolású futóművet és komoly fékeket párosítottak.

 
   
 

Pontiac G6
Négyajtós, négyüléses személyautó, a GM szerint egy sportautó külsejével, teljesítményével és viselkedésével. A kompresszoros V6-os által hajtott négykerék-hajtású gép újradefiniálhatja a Pontiac egykori vérbő jellegét.

 
   
   

Chevrolet Journey Concept (GM do Brasil):
A brazil szekció egy SUV-kombi hibriddel jelzi életképességét. Még idén ősszel bemutatják a Sao Paulo-i Autókiállításon. A Journey Concept négykerék-hajtással, fiatalos formatervvel és három sokféleképpen variálható üléssorral indul a vevők megnyeréséért folytatott csatába.