Toyota Celica modellfrissítés

2002.08.28. 20:24

 
   
   

Japánban már bemutatták az átdolgozott kupét, amely leginkább külsejében különbözik a korábbi változattól. A legfeltűnőbben az autó elejét tervezték át: az új formájú lökhárító a felső részén található vékony réssel, a motorház nagy légbeömlője és a különös, békaszem-szerű kiemelkedések a lámpatestben új arculatot kölcsönöznek az autónak. Emellett új lett a hátsó lökhárító és a hátsó lámpákon is változtattak egy keveset.

 
   
   

A lemezek alatt alig változott valami, mindössze a futómű hangolását és a kormányáttételt változtatták meg egy kissé, így valamelyest javultak az autó menettulajdonságai. A megújult Celica európai bemutatójáról egyelőre nem tudunk biztosat, de valószínű, hogy előbb vagy utóbb nálunk is megjelenik az átalakított típus.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.