Mercedes menetrend 2005-ig

2002.09.09. 10:44

 
   
   

Dr. Joachim Schmidt, a Mercedes marketing-főnöke vázolta a márka közeljövőre vonatkozó terveit, és egyben igyekezett eloszlatni néhány téveszmét. Így kacsának bizonyult az a sokáig kész tényként kezelt hír, hogy a Mercedes egy, az M-osztálynál nagyobb terepjáró modellen dolgozna. Schmidt szerint a cég szabadidő-autó fronton a 2003-ban megjelenő GST-re és a 2005-ben bemutatkozó, következő generációs M-osztályra koncentrál. Ami a többi modellt illeti, a limuzin-sorozat esedékes frissítései mellett az A-osztály egy nagyobb változatán és az SLR szuper-sportkocsin dolgozik a cég.

 
   
   

Schmidt elsősorban ez utóbbiról mondott részleteket, így kiderült, hogy hét év alatt mintegy 3 500 példány készülhet belőle durván 350 000 eurós, azaz átszámítva 87 millió forint körüli áron. Persze mindezt már korábban tudni vélte az autós szaksajtó, de Schmidt nyilatkozata után a korábban kiszivárogtatott információk egy része hivatalos megerősítést nyert.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.