Kész az új Infiniti luxusterepjáró

2002.10.30. 13:12

 
   
   

A következő Detroit Motor Shown valószínűleg be is mutatkozik az FX45, amely talán az egyik legérdekesebb formatervű hobbiterepjáró lesz a piacon. Az idén januárban bemutatott tanulmányautó-változattal csaknem teljesen megegyező lendületes vonalú jármű a Nissan Skyline limuzin padlólemezére épül, és hajtásáról eleinte egyféle, 4,5 literes 300 lóerős V8-as motor gondoskodik majd.

 
   
   

A következő változat a forgalmazás 2003 tavaszi megkezdése után mintegy fél évvel érkezik, ebben a Nissan 3,5 literes 260 lóerős V6-osa dolgozik majd, amelyet a Z sportkocsiban és számos nagyteljesítményű limuzinban is alkalmaz a cég. A formabontó külsejű szabadidő-autótól a jelenlegi, kissé sematikus formájú QX4 eladási eredményeinek durván a négyszeresét várja a Nissan amerikai luxusmárkájának vezérkara.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.