Agila Haribo: az édes kis Opel

2003.01.28. 11:25

 
   
   

Áprilisban jelennek meg Németországban a az Opel Agila különleges kiadásának első példányai, amelyek a közismert gumicukor-márka nevét viselik. Az autók csak ananász-sárga, vagy ahogy az új modellváltozat esetében emlegetik, gumimaci-sárga színben készülnek majd, és az Agila modell alapfelszerelésein túl gumimacis kulcstartó, gumimacis esernyő, és egy kb. 30 cm-es plüssmackó is jár hozzájuk. Emellett a gumimaci-rajongók legnagyobb örömére az első üléseken és a padlókárpiton is megjelennek az édes kis macikák. Az autó egyéb tekintetben nem különbözik a többi jól felszerelt Agilától: 1,2 literes 75 lóerős motor mozgatja, van benne légkondi, sztereó CD-s rádió, elektromos ablakemelő és központi zár, ahogy a ködlámpa és a 14 hüvelykes alufelni-garnitúra is az alapfelszerelés részét képezi. Az Agila Haribo nagy cégek együttműködésének újabb nagyszerű példája: az Opel nyilván nem jár rosszul azzal, hogy az autót a gumimacikról nevezte el, a cukorkagyártó újabb reklámfelületet talált, és nyilván akad majd Németország-szerte néhány háziasszony, aki a gyermekei nyomására bevállal egy ilyen macis kisautót, fittyet hányva a szomszédság elnéző mosolyát...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.