Pagani Roadster Genfre

2003.02.03. 14:10

 
   
   

A kis olasz manufaktúra kinyitja középmotoros szupersportkocsiját. A Pagani eddig egyetlen típus, a Zonda C12S gyártásával foglalkozott, amelyet az AMG által átalakított 7,3 literes V12-es Mercedes motor hajt. Az alapító Horatio Pagani állítólag már régóta tervezi az autó nyitott változatának elkészítését. Így végre egy Paganiban is átélhetik a vásárlók a 300 km/h feletti száguldás élményét nyitott tetővel. Az új modellváltozat egyéb szempontból nem különbözik majd a zárt változatoktól: 0-ról 100 km/h-ra ugyanúgy 3,4 másodperc alatt lesz képes felgyorsulni, és a végsebessége is 320 km/h felett lesz. Ennek megfelelően az autó ára is a 360.000 euró feletti tartományban lesz. Persze a pontos összeg a vásárló különleges igényeitől függ: a Pagani az évente legyártott 25 autó mindegyikét egyedi igények szerint építi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.