Bentley Oroszországban

2003.02.20. 16:14

 
   
   

Ma nyitják meg a brit márka moszkvai képviseletét. A város legelőkelőbb részében levő új szalon megnyitásával egy időben Oroszországben is bemutatják a Continental GT modellt, a márka legújabb büszkeségét. Az oroszországi képviseletet egy exkluzív árúkkal foglalkozó cég, a Russian Mercury Group vállalta, amely egyebek közt az Armani, a Breitling, a Chopard, a Faberge és a Tiffany termékeinek kizárólagos forgalmazója. A cég az első időszakban Moszkvára és környékére összpontosítja a Bentley értékesítését, mivel felméréseik szerint a potenciális vásárlók mintegy 80 %-a ebből a régióból származik, de valószínű, hogy később Szentpéterváron is nyitnak egy kereskedést. A moszkvai bemutatóterem meglehetősen impozáns: 600 négyzetméteres területén öt autó kiállítására van mód. Kezdetnek a Continental GT mellett az Arnage széria négy változata, a Series II, valamint az R, a T és az RL változatok kerülnek a szalonba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.