Kis egyterű készül a Seatnál

2003.03.04. 16:56

 
   
   

A spanyol gyártó közzétett néhány vázlatot készülő modelljéről, amely a Salsa tanulmány vonásait viseli. A rajz egy kompakt ötajtós járművet ábrázol, amely tömpe orra és tagolatlan felépítése ellenére határozottan sportos jellegű. Az autó a hírek szerint rugalmasan variálható belső teret kínál majd, bár méreteiből adódóan csak öt üléses lesz, hasonlóan a Ford C-Maxhoz vagy a Citroën Xsara Picassóhoz. A típus a VW Golf következő generációjának főegységeiből épül fel hasonlóan az Audi A3-ashoz és a VW Touranhoz, de a padlólemez nem lesz teljes egészében azonos, viszont a Leon utódja az egyterűvel bevezetett platformra épül majd. A típus bemutatója az év végére vagy a jövő év elejére várható, a gyártás pedig 2004 közepe táján indul majd Martorellben.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.