Ignis Sport: egy igazi GTi a Suzukitól

2003.03.10. 12:33

 
   
   

Az Ignis új változatával a sportos vezetőket igyekszik megnyerni a japán cég. Az autó kialakításánál állítólag felhasználták a Rali VB-n a Super 1600-asok közt induló gyári versenyautóval szerzett tapasztalatokat is, de akár így van akár nem, a fehér könnyűfém felnikkel, a Recaro sportülésekkel és a szénszálas műanyag belső dekorációkkal az autó valóban sportos benyomást kelt. Arról, hogy a sportosság ne csak látszat maradjon, a háromajtós Ignis orrába szerelt 1,5 literes 108 lóerős 16 szelepes motor gondoskodik, amelynek segítségével a kisautó 8,9 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/h sebességre. A Suzuki ezzel a modellel olyan ellenfelek ellen indul harcba, mint a Toyota Yaris T-Sport vagy a Seat Arosa Sport.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.