Átdolgozás előtt a Fiat Punto

2003.03.11. 10:25

 
   
   

Szokatlan módon hivatalos forrásból szivárgott ki az első kép az átalakított Puntóról, amelyet a hírek szerint május végén mutatnak be hivatalosan. A képre egy képernyővédőben bukkant rá néhány szemfüles újságíró, amely nagyrészt a Genfben bemutatott Gingo és Idea modellek fotóit tartalmazza. Hogy a Punto véletlen került-e a képernyővédőbe, vagy ügyes marketing-fogásról van-e szó, azt nehéz volna megmondani, de ez a lényegen mit sem változtat. Az átalakítás a fotó tanúsága szerint elsősorban az autó orrát érinti: teljesen új, az eddigieknél nagyobb lámpákat kapott az autó, a koszorús Fiat jelvény pedig az eddig hiányzó hűtőrács közepén díszeleg. Az összhatás a három nagy nyílással ellátott lökhárítóval együtt leginkább a háromajtós Stiló orrára rímel, és beilleszti a Puntót a Fiat új, egységes márkaarculatába. A műszaki újításokról egyelőre nem tudunk semmit, bár az egészen biztos, hogy a Puntóba is bekerül az 1,3 literes Multijet JTD motor.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.