Opel Astrák a Ladától?

2003.03.18. 16:09

 
   
   

Az Avtovaz bejelentette, hogy megállapodott a GM-mel egy újabb típus közös gyártásáról. A második közös modell az Opel Astra lesz, bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Vaz átalakítja-e a típust az orosz közlekedési viszonyoknak megfelelően, ahogy egyelőre az sem világos, hogy a jelenleg futó Astra, vagy az Európában 2004-ben piacra kerülő következő generáció készülhet Togliattiban. Ebben az esetben viszont egészen biztosan nem számíthatunk nagyobb mennyiségű exportra: az Oroszországban készülő Astrákat valószínűleg legfeljebb a volt Szovjetunió területén forgalmazzák majd. A GM és az Avtovaz első közös terméke az orosz fejlesztésű Niva-utód, a VAZ 2123-as, amelyet Chevrolet Niva néven forgalmaznak egyes piacokon.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.