Tovább keresik az új BMW üzem helyszínét

2000.08.31. 11:44

Joachim Milberg, a BMW konszern elnöke tegnap cáfolta azokat a sajtóhíreszteléseket, melyek szerint már döntés született volna a tervezett új BMW üzem helyszínéről. Egy bajorországi város minden szempontból ideális lenne, de jelenleg még minden német tartománnyal tárgyalások folynak és a külföldi helyszíneket sem vetették el. A BMW menedzsmentje több, mint ötven városban vizsgálja a körülményeket. Mint arról már korábban is tájékoztattuk olvasóinkat, a döntés csak 2001 közepén várható, tehát még Tatabánya is versenyben van. Az új üzemben naponta 600 autót gyártanak majd, valamelyik jelenleg is futó modell-sorozatból.
Kapcsolódó anyagaink: A BMW 2-es széria gyártása Regensburgban indul.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.