A Saab 9-5 új utastérszűrője

2000.09.01. 09:44

A Saab a napokban mutatott be egy új és még hatékonyabban működő dupla funkciós utastérszűrőt. Ez egy részecske- valamint egy gázszűrő kombinációja, amely nemcsak a lebegő szemcséket távolítja el az utastérbe beáramló levegőből, hanem a különböző ártalmas anyagokat és a kellemetlen szagokat is. Az új utastérszűrő két különböző típusú szűrőbetétből tevődik össze. Az első egy elektrosztatikusan feltöltött szűrőanyag, amely a lebegő szennyeződéseket, szemcséket, mint például a polleneket fogja fel. A második egy aktív szénnel kezelt, speciális bevonatú szűrőszerkezet mely a veszélyes szerves anyagokat - például a szénhidrogéneket - távolítja el. Az új utastérszűrő szériatartozék lesz a 9-5-ös Saabban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.