Készül a hatkerekű sportkocsi

2003.05.14. 16:55

 
   
   

Állítólag már a következő hónapban bemutatkozhat a Covini C6W végleges változata. Az autóról egyelőre egyetlen kép kering az interneten, amely egy makettet ábrázol, de a lényeg ezen is látható. A járműnek hat kereke van: hátul egy pár 20 hüvelykes felnikre szerelt hordónyi abroncs, ezek viszik át a középre beépített 500 lóerős 4,2 literes V8-as motor erejét az aszfaltra, elöl pedig négy kereket találunk valamivel kisebb, 16 hüvelykes keréktárcsákon. Persze a bonyolult kormányművű jármű a készítők szándéka szerint sem lesz tömegtermék, évente mindössze 5-6 példányt terveznek legyártani belőle, de egyelőre az is kétséges, hogy akad ennyi megszállott autóbolond, aki hajlandó lesz kifizetni az átszámítva 50 millió forint körülire becsült vételárat a praktikusan aligha használható járműért...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.