Ilyen lesz a Dodge Magnum szériaváltozata

2003.05.22. 11:46

 
   
   

A Dodge tervezői nem változtattak sokat a sportos hátsókerék-hajtású kombi formáján, ahogy az az Arizonában lencsevégre kapott tesztpéldányon is jól látható. Persze a kisebb kerekek és néhány apróság, mint az új fényszórók és a krómozott díszlécek hiánya változtat valamit az összképen, de a képek alapján egyértelmű, hogy a Detroitban bemutatott tanulmányautó gyakorlatilag változatlan formatervvel kerül gyártásba 2004 elején. A sorozatgyártású modellbe persze nem a tanulmány 430 lóerős feltöltött motorja kerül, hanem ugyanannak az 5,7 literes V8-asnak a 345 lóerős alapváltozata, sőt, állítólag lesz egy még kisebb teljesítményű 3,5 literes V6-os motorral felszerelt modell is.

 
   
   

A Magnum, csakúgy mint testvérmodellje, a Chrysler 300C mintegy 20 %-ban Mercedes alkatrészekből áll majd, így a futómű, az erőátvitel és a kormánymű is a németektől érkezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.