Megújul a Hyundai Atos

2003.05.26. 12:18

 
   
   

Indiából érkezik a koreaiak új kisautója, amelyet Santro Xing márkanéven mutattak be. A Madrasban gyártott apróság gyakorlatilag az Európában Atos Prime néven forgalmazott típus felfrissített változata, amely a Hyundai Matrixéhoz hasonló hűtőmaszkot és új hátsó lámpákat kapott. Az alapforma és a műszaki tartalom szinte változatlan: ugyanaz a futómű, a vázszerkezet és a karosszéria legtöbb lemeze is. A modellfrissítéseknél szokásos módon megváltoztatták viszont a műszerfalat, lecserélték a kormányt, megújult a kárpitozás, és bővült a megrendelhető extrák listája. Arról egyelőre nincs pontosabb információnk, hogy az autó milyen motorral érkezik majd Európába: a lehetőségek között szerepel az eddig használt egyliteres 55 lóerős és Getből ismert 1,1 literes 63 lóerős négyhengeres. A hírek szerint a Hyundai Motor India az idén 23 000 új Atost készít exportra, amelyek közül 15 000 példány jut az európai vásárlóknak.

Forrás: AI

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.