Az új ötös BMW ára

2003.05.26. 17:57

 
   
   

Nem lesz sokkal drágább az új ötös sorozat, mint elődje, de a forgalmazó szerint jóval többet nyújt majd. A BMW nagykocsija, amely több különleges megoldást is felvonultat - talán elég itt megemlíteni a kategóriában egyedülálló alumínium-acél hibrid karosszériát, vagy az i-Drive rendszert - első körben három változatban jelenik meg: a 2,2 literes motorral felszerelt 520i 11.090.000 forintba kerül majd, a nagyobbik benzines, az 530i 13.190.000 forintért lesz megrendelhető, míg az egyetlen dízelért, az 530d-ért 12.890.000 forintot kérnek majd. Ez utóbbi típusok esetében az árkülönbség elhanyagolható, néhány tízezer forint az előző modellváltozathoz képest. Az árak tehát már megvannak, az ötös BMW hivatalos magyarországi bemutatójára azonban még több mint egy hónapot várnunk kell: a márkaképviselet ígérete szerint erre csak július elején kerül majd sor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.