Mitsubisi eK Classy: az elegáns törpe

2003.05.27. 11:49

 
   
   

Nálunk a miniautókból nincsen úri változat, hiszen a Smarttól, mint a szabályt erősítő kivételtől eltekintve a Kispolszki kategóriájában értelmetlen dolog presztízsről beszélni. Japánban úgy látszik máshogy gondolkodnak: a napokban a Mitsubishi bővítette az eK sorozatát egy "templomba járó" változattal. Az eK Classy a korábban bemutatott eK Wagon és eK Sport típusok újabb változata, amelynek orr-részén - ha halványan is - némi retro-beütést fedezhetünk fel, és az autó felszerelés-listájának egyes új elemei, a hővédő üvegezés és a páratartalom-szabályzós klíma is azt az érzést erősíti, hogy az újdonsággal magasabb igényszintű és vastagabb pénztárcájú vásárlókat céloz a Mitsubishi. Az autó műszakilag azonos a sorozat többi tagjával: az orr-részben a 3G38 jelű háromhengeres 657 köbcentis, 50 lóerős dolgozik, amelyet automataváltó és két- illetve négykerék-hajtás egészít ki a vásárló igényei szerint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.