Megújult a Hyundai Elantra

2003.05.27. 12:30

 
   
   

Dél-Koreában nemrég mutatkozott be a középkategóriás modell átformált változata. A modellfrissítés eredményét, amelyet egyelőre csak a hazai piacon árusít a Hyundai Avante XD néven, a hírek szerint még az idén bemutatják Európában és a többi exportpiacon is. A formatervezők az ilyenkor szokásos módon csak a legszükségesebb helyeken nyúltak az autóhoz: egy kicsit átalakították az orr-részt, újratervezték a lökhárítókat, új hátsó lámpákat készítettek, és - manapság szokatlan módon - egy kicsi, de látványos légterelőt is elhelyeztek az autó hátulján. Az összhatás nem sokat változott, bár az új formájú hűtőmaszk és az átalakított fényszórók valamivel harciasabb tekintetet kölcsönöznek az autónak. Belül átalakult a műszerfal és a kárpitozás. Az autó műszaki részletein információink szerint nem változtattak, ugyanazokkal az 1,6 és 2 literes motorokkal kerül forgalomba, mint az elődje, bár egyes részletek, így a futómű beállításai eltérhetnek a koreai és az Európába szánt változatokon, így ezen a téren egyelőre nem volna értelme találgatásokba bocsátkozni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.