TotalCaros kémfotók a Fiat gyárból

2003.05.28. 13:27

 
   
   

Kollégáink a tatarozás utáni Punto bemutatója alkalmával jártak a Fiat fejlesztési központjában, ahol valahogy kitévedtek az udvarra. A fényképezőgép néhányszor - merő véletlenségből - elsült, amit már csak itthon vettek észre, így nem tudták már visszaadni a negatívokat a gyár éber őreinek. Igazi újdonságokkal persze nem találkozhatunk a képeken, de itt sorakoznak a közelmúlt kémfotóinak főszereplői, a Fiat Idea és a Lancia Ypsilon prototípusai, valamint néhány kibelezett, illetve összetört Gingo sőt, az egyik fotón egy Alfa Romeo GT Coupé csontváza is látható.

 
   
   

Az autókat láthatóan nem a sajtó kameráinak szánták, a legtöbbön tisztességes fényezés sincsen, de épp ez adja a dolog báját: ezek járművek a Fiat típusfejlesztésének melléktermékei, azt a célt szolgálják, hogy a végtermék minél biztonságosabb, jobban vezethető, csendesebb vagy kényelmesebb legyen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.