Nemzetközi Renault találkozó Ausztriában

2003.05.29. 11:55

 
   
   

Rábafüzestől mintegy 140 kilométerre, Leutschachban tartják az 2. Nemzetközi Renault találkozót május 30-a és június elseje között, ahová a magyar Renault Klub 20-25 fős kemény magja is ellátogat. A programok pénteken délután 2 körül kezdődnek: többek közt lesz go-go autómosó, ügyességi és gyorsulási verseny, hangszóróhajítás, borhegy-körút és tűzijáték. A rendezvény a program szerint vasárnap délig tart. A találkozón a tavalyi tapasztalatok alapján különleges Renault típusokkal is találkozhatnak a résztvevők, valószínűleg látható lesz egy-két R5 Turbo2 és Alpine is. A rendezvény szervezői ingyen kempingezési lehetőséget és őrzött parkolót biztosítanak minden résztvevőnek. A helyszínt a Rabafüzes - Heiligenkreuz - Fürstenfeld - Graz - Vogau/Strass - Ehrenhausen - Gamlitz - Leutschach útvonalon - amely nagyrészt autópályákon vezet - a legegyszerűbb megközelíteni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.