Vegyen egy mély lélegzetet! Vagy egy Barchettát.

2003.05.30. 18:00

 
   
   

A Fiat Magyarország nem találta kielégítőnek Barchetta eladásait, ezért egy merész húzással újraárazták az autót, egészen pontosan a fő konkurens, a Mazda MX-5 1,6 literes változata alá. A Barchetta kizárólag 1,8 literes, 130 lóerős motorral kapható, és ez eddig erősen visszafogta az eladásokat a magyar piac árérzékenysége miatt.
A mostani akció során a Barchetta alap, Base felszereltségű változatáért 4.990.000 forintot kérnek, ami 9.900 forinttal alacsonyabb, mint az alacsonyabb motorizáltságú MX-5-ös legolcsóbb, Twin változata.
Ugyan a Barchettában nincs ABS, és a könnyűfém felniket is külön kell kicsengetni, viszont elsőkerék-hajtású, ami sokak számára megkönnyítheti a 130 zabolátlan olasz csődör fékentartását.
Bár az akció alapvetően a kisebbik MX-5-ös árán alapul, nem elhanyagolható az sem, hogy a fullosan fölszerelt 1,8-as Barchetta még mindig bő egymillióval olcsóbb, mint a hasonló felszereltségű 1,8-as MX-5.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.