Online gumiabroncsgyár a Pirellinél

2000.09.07. 09:58

Az olasz gumiabroncs-gyártó Pirelli a következő 3 évben 500 millió Eurót invesztál a teljesen automatizált rendszerű e-factory gyárakba. A megrendeléseknek megfelelően az új gyárakban az egész gyártófolyamatot online lehet vezérelni. Ez a módszer kevesebb humán munkaerőt kíván, és a jelenlegieknél kisebb gyárakkal is megduplázható a nagyértékű gumiabroncsok gyártása. A tervezett öt e-factory közül az első Höchst/Odenwaldban épül, és a Pirelli ezekben a gyárakban évi tízmillió darab gumiabroncsot állít elő. Így a Pirelli majdnem megduplázza a termelését, tervei szerint az eddigi 13 millió helyett 23 millió gumiabroncsot fog gyártani. A gumigyártó jelenleg közel kilenc százalékos részesedéssel rendelkezik a világpiacon.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.