Bogár kabrió turbómotorral?

2003.06.27. 15:11

 
   
   

Szinte még meg sem érkezett a nyitott New Beetle, máris terjednek a pletykák egy erősebb változatról. A jelenleg 1,4, 1,6 és 2 literes benzinmotorral és 1,9 literes tudbódízel négyhengeressel készülő nyitott változatba állítólag a Győrben készülő 1,8 literes hússzelepes turbómotor 150 vagy 180 lóerős változata is bekerülhet a közeljövőben, így a nyitott Bogár akár az Opel Astra 192 lóerős turbós kabrió változatának is konkurenciát támaszthat. A becslések szerint az autó a nagyteljesítményű motorral kevesebb mint 9 másodperc alatt gyorsulhatna 100 km/h sebességre és akár 210 km/h-val is száguldhatna. A bemutatóra állítólag akár már az idén ősszel is sor kerülhet, és ha így lesz, akkor a következő kabrió-szezon az új változat első példányait már az utcákon érheti.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.