Feltámadhat a Renault Avantime?

2003.07.02. 17:12

 
   
   

Egyelőre csak kósza pletyka, de úgy hírlik, a világ egyetlen egyterű kupéja visszatérhet. Azt egyelőre nem tudni, hogy keresnek-e egy másik gyártót a kínálatból néhány hónapja törölt típusnak, vagy maga a Renault fog bele a gyártásba, de a pletykákból az derül ki, hogy nagy valószínűséggel egy hasonló koncepciójú, de kissé áttervezett modellt láthatunk viszont néhány éven belül, ha egyáltalán. Az Avantime eddig meglehetősen rázós pályafutást tudhat maga mögött: a tanulmányautó-változat megjelenése után a tervezettnél jóval többet kellett várni a szériatípus bemutatására az óriási ajtók bonyolult mozgató mechanizmusával kapcsolatosan felmerült műszaki problémák miatt, a gyártás megindulása után alig másfél évvel pedig tönkrement a gyártás nagyját végző Matra, így az Avantime a Renault stratégáinak tervei ellenére kikerült a kínálatból.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.