Jaguar X-type kombi Frankfurtra

2003.07.03. 17:07

 
   
   

Ősszel mutatkozik be egy újabb hagyománytörő, a Jaguar első kombi modellje. Az autóval mostanság össze is lehet futni Angliában, ahogy az az AutoExpress című brit autós lap egyik olvasójával is történt a minap, bár ahogy a képen is látható, az autó hátulját azért alaposan eltakarták a gyáriak. Az új karosszériávaltozat egyébként az összes, a limuzinhoz rendszeresített motorváltozattal elérhető lesz, és ebből is egyaránt lesz két- és négykerék-hajtású változat. Emellett állítólag szintén tesztelés alatt áll egy sportos X-type R jelű csúcsmodell 330 lóerős V6-os motorral, amelynek szintén lesz kombi kivitele. Sajnos azt egyelőre nem is sejtjük, hogy az autónak mi lesz a neve, hiszen a Jaguarnak eddig nem voltak kombi modelljei, de a bizonyossághoz már nem kell sokat várnunk: legkésőbb szeptember közepén minden kiderül, amit a típusról tudni érdemes.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.