Élménybeszámoló a Calibra klub találkozójáról

2003.07.03. 17:24

Az Opel Calibra klub egyik lelkes tagja küldte az alant olvasható beszámolót június 14-én megtartott találkozójukról:

 
   
   

Lezajlott a MOTE-Calibraclub nyári találkozója Fóton, a Somlyó-tó partján. A gyülekező a fóti Cora bevásárlóközpont parkolójában volt, ahová rengeteg autó érkezett. A találkozó helyszínére egy gyönyörű, megkülönböztető jelzést használó Opel Senator vezette fel a konvojt. A tóparton elkerített részen parkoltak a szebbnél-szebb Calibrák és más típusú Opelek. Összesen 63 autó és kb. 120 fő látogatta meg a rendezvényt! A bogrács pörkölt szépen fogyott, emellett a büfében olthatta mindenki a szomját vagy grill hússal az éhségét. A hangulatot a Calibra-toló verseny emelte, közben folyt az ismerkedés, fényképezés és a vendég cégek bemutató autóinak mustrálása : a qAutoHiFiStudio képviseletében egy gyönyörű Manta érkezett, hogy igényes külsején és utasterén kívül a nem hétköznapi zenei hangzását is megcsodálhassuk. Akit az optika jobban érdekelt, pillantást vethetett Hernád Tamás gyönyörű, nem kevés munkával készült GSi Astrájára, ami a karosszéria átalakításokon túl a belső formavilág kialakításához is rengeteg ötletet adhatott az érdeklődőknek. Összességében egy jól szervezett és nagyon hangulatos találkozót sikerült tető alá hozni, ezért a MOTE vezetosége mindenkinek megköszöni a részvételt, a rendezőknek a segítséget és ezúton meghív minden Opel tulajdonost a következo találkozóra, amely 2003. július 20-án lesz, ugyanezen a helyszínen.

A találkozó képei

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.