BMW X3 olvasói fotók

2003.07.04. 15:45

 
   
   

Igaz, hogy már bemutatták a BMW legújabb terepjárójának első képeit , de nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy élőben láthatták az autó egy prototípusát. Egy szerencsés olvasónk Ausztriában le is fényképezhette az X3-as egy példányát az egyik autópályán. A fotók készítésének körülményeiről álljon itt egy részlet olvasónk leveléből:

"...Beragadtunk egy dugóba, akkor ért mellénk az autó. Sajnos mire elővettem a fényképezőt bejött elém egy másik kocsi, így nem tudtam fényképezni a BMW-t. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy mellé kerüljek - ekkor készültek az első fotók.

 
   
   

A sofőr alighanem észrevette, hogy fényképezem, mert amint kikeveredtünk a dugóból, úgy elindult, mintha puskából lőtték volna ki. Sajnos sikerült jócskán túllépni a maximálisan megengedett 130 km/h-t, de hát mit tegyen az ember, ha 190-nél a BMW még távolodik... "

Mi hivatalból nyilván csak azt a tanácsot adhatjuk, hogy ne csinálják ugyanezt, ha egy ritka prototípust látnak, hiszen életveszélyes, szabályellenes, stb. de továbbra is várjuk hasonlóan szerencsés olvasóink képeit és leveleit...