NisMo tuningalkatrészek Európában

2003.07.09. 15:25

 
   
   

Úgy tűnik, hogy a Nissan végül Európába is elhozza gyári tuningműhelyének termékeit. A Nissan Motorsport, vagy röviden NisMo korábban kizárólag a japán piacon tette elérhetővé átalakító készleteit, ám nemrégiben Amerikában is bemutatkoztak, októbertől pedig már Angliában is elérhetőek lesznek. A cég először a Goodwood Festival Of Speed nevű rendezvényen mutat be egy átalakított, kb. 300 lóerős Nissan 350Z-t a hét végén, de később más Nissan típusokhoz is megérkeznek a tuning-alkatrészek. Így egyebek közt elérhető lesz a NisMo Micra átirata is, amely nem csak sportosabb külsejével nyújt többet a szériatípusnál, de a motorja is erősebb lesz néhány lóerővel, és a futóműve is sportosabb hangolást kap. A NisMo átalakítások határozott előnye a többi tuningcég által kínált megoldásokkal szemben, hogy a változtatásokat a Nissan szakszervizeiben végzik el, így a tuning nem érinti az autókra vállalt gyári garanciát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.