Ford Mustang kémfotók

2003.07.11. 12:18

 
   
   

Már tesztelik a Ford legújabb izomautóját, amely jövőre mutatkozik be végleges formájában. A kémfotókon felfedezhető, hogy az autó arányaiban igencsak emlékeztet az első széria formai elemeit felhasználó Mustang GT tanulmányautóra , azaz valószínűleg a szériamodellről is visszaköszön majd néhány múltidéző részlet. A műszaki részletekről egyelőre keveset tudunk, bár az autó állítólag a Ford Thunderbirdben is alkalmazott modern padlólemezre épül az eddig használt merev tengelyes őskövület helyett.

 
   
   

Az egyszerűbb változatokba a Mustang hagyományaihoz híven egy V6-os motor kerül, amely kb. 200 lóerős lesz, az erősebbekbe pedig a Ford 4,6 literes V8-asának különféle változatait építik. A nyolchengeres motorok teljesítménye 300 és 400 lóerő között várható. Az autó bemutatójára várhatóan a jövő év legelején a Detroit Motor Show-n kerül sor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.