Rövidesen megújul a Honda Legend

2003.07.14. 14:19

 
   
   

Az AutoExpress információi szerint a Honda a legnagyobb titkolózás mellett belefogott a Legend megújításába, és ezúttal úgy néz ki, mindent beleadnak, hiszen a német konkurensek mostanában erősen elhúztak ebben a járműosztályban.
A hírek szerint a mérnökök egy 300 lóerő körüli V6-os VTEC motor és összkerék-hajtás mellett döntöttek, legalábbis pár napja egy ilyen specifikációjú prototípus körözött a Honda Takasu névre hallgató gyári tesztpályáján.
Elképzelhető, hogy az új modellbe az Inspire modellben található I-VTEC motorhoz hasonlatos kerül. Ennek a háromliteres V6-osnak az a különlegessége, hogy egyenletes haladáskor csupán három henger dolgozik, a másik oldal csak gyorsításkor kapcsol be, így az üzemanyag-fogyasztás jelentősen csökkenthető.

forrás: AutoExpress

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.