Elkelt az ezredik Vanquish

2003.07.16. 11:53

 
   
   

Newport Pagnellben elkészült az ezredik Aston Martin Vanquish, melyet a kötelező felülvizsgálatot követően hamarosan ki is szállítanak új tulajdonosának Japánba. A japán megrendelő az utolsó James Bond filmben látott ezüstszínű kivitelben kérte a 164.000 angol font (kb. 60 millió Ft) listaárú autót.
A Vanquish-t 2001 szeptemberében kezdték gyártani, és az érdeklődés folyamatosságát igazolja, hogy még most is vannak vevők, akik 12 hónapot kénytelenek várni autójuk átvételéig. Az eddig átadott autókat csaknem 80 különböző színben és 40 féle beltér-kialakítással gyártották le.
Ulrich Bez, az Aston Martin ügyvezetője a következőket mondta az ezredik autó elkészültével kapcsolatban:
"Nagyon örülök, hogy ez a példány pont Japánba került, mivel az ottani piacon vevőink rendkívül lojálisak a márkához."
A cég fő piaca az Egyesült Államok, ahová a legyártott autók csaknem harmada kerül, majd következik Anglia, Németország, Franciaország és Svájc az Aston Martint legnagyobb számban vásárló országok sorában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.