Tíz darabot építenek a Dodge Tomahawkból

2003.10.01. 13:28

Sokáig folytak a találgatások arról, hogy lesz-e megvásárolható példány az eszement Dodge Tomahawkból. Ennek több akadály állt útjába, elsősorban például az, hogy valószínűleg bármelyik országban lehetetlen volna forgalmi engedélyt kapni egy ilyen négykerekű, 480 km/h végsebességű járműre, valamint az, hogy ára még néhány száz legyártott darab esetén sem lehetett volna kevesebb 250 ezer amerikai dollárnál.
Szerencsére elmebeteg milliomosokból nincs hiány, így most is jelentkeztek páran, akik mindenképpen szerették volna az aktuális garázsdíszeket egy ilyenre cserélni, így megszületett a döntés: tíz darabot legyártanak az 500 lóerős motorkerékpárból, lóerőnként kicsivel több mint 1000 dollárért, egészen pontosan 555 ezerért darabját.
A tíz motor egyike így bekerül a Neiman Marcus áruház karácsonyi katalógusába, ahonnan tavalyelőtt karácsonykor a Neiman Marcus kiadású Ford Thunderbird 200 példánya 2 óra és 15 perc alatt fogyott el.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.