A BMW nem készít egyterűt

2003.10.13. 13:19

A bajorok a jövőben sem készítenek praktikus de unalmas autókat. Dr. Helmut Panke, a BMW igazgatótanácsának elnöke elmondta, hogy foglalkoztak ugyan egy egyterű megépítésének gondolatával, de az igazgatók többsége leszavazta a javaslatot, mondván, hogy egy ilyen, elsősorban praktikus és rugalmasan variálható, és csak másodsorban sportos vagy elegáns családi autó nem illene a márka arculatába. "Egy ilyen autó nem tükrözné a BMW szellemiségét. Mi soha nem csinálhatunk unalmas autókat" - fogalmazta meg a döntés okait Panke. A vezető ugyanakkor azt is elmondta, hogy három új modellsorozatuk, az X3-as, a hatos és az egyes illetve kettes sorozat bemutatása után visszatérnek a jól bevált recepthez, és elsősorban a meglévő típusok csiszolásával és átalakításával foglalkoznak majd, a következő öt évben nem próbálkoznak újabb piaci szegmensekkel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.