Béreljen Ön Smartot Laudától

2003.10.14. 15:31

Az egyelőre csak Bécsben működő szolgáltatás napi egy euróért ad bérjárműveket az érdeklődőknek. A merész ötlet mögött maga Niki Lauda, az osztrákok háromszoros F-1-es világbajnoka áll, aki egyelőre kísérletnek szánja az új, szerényen csak Lauda Motionnek keresztelt vállalkozást. Az alacsony bérleti díj egyszerű üzleti fogással magyarázható: mind az ötven Smarton reklámokat szeretnének elhelyezi, és a bérlők vállalják, hogy legalább napi 30 km-t tesznek meg az autóval Bécsenben. Ezzel Lauda és üzleti partnere szerint egy nap akár 15 ezer ember is láthatja a járművön elhelyezett reklámokat, és az így befolyó reklámbevétel még nyereséget is hozhat. Ahhoz hogy a dolog működjön nem kellene feltétlenül a háromszoros világbajnok mindenütt jól ismert neve, de így nyilván hamarabb rá lehet beszélni a potenciális reklámozókat az üzletre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.