Suzuki Landbreeze: igazi terepjáró kicsiben

2003.10.17. 12:07

A Suzuki egyebek közt egy apró, alig 3,5 méteres terepjáró-tanulmánnyal szondázza majd a japán közönséget Tokióban. A Landbreeze névre hallgató apróság formaterve egyes vélemények szerint a Jimny utódlását készíti elő. Az alumínium karosszéria és az áttetsző műanyaggal burkolt tetőívek ugyanakkor egyértelműen arra utalnak, hogy a kis terepjáró-tanulmányból jelenlegi formájában aligha készül több. A Landbreeze markáns sárvédő-íveivel és a hűtőmaszk függőleges osztásaival a kategóriában korántsem szokatlan módon a korai Jeepek formavilágából is hordoz valamit, de a hűtőmaszkon csak öt nyílást imitáló betétet helyeztek el, nyilván azért hogy még véletlenül se adjanak támadási felületet a Jeep számára. A Landbreeze műszaki szempontból sem mindennapi jármű: mozgatásáról hibrid hajtáslánc gondoskodik, amelyben a villanymotor mellett egy 660 köbcentiméteres háromhengeres benzinmotort találunk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.