Magnetti Marelli és Ericsson: közös jövő

2000.09.20. 18:00

Egyelőre beteljesületlen ígéret a gyártók számára az autóba építhető kommunikációs és navigációs rendszere piaca, ám a nagyok már most készülnek az újabb nagy fogásra. Ezúttal a Magnetti Marelli, és a mobilkommunikáció egyik legnagyobbja, az Ericsson szövetkezett az új lehetőség kiaknázására. Az előrejelzések szerint 2006-ra az eladott autók mintegy felében helyet kap valamiféle kommunikációs illetve navigációs eszköz. A mai járművekbe leginkább telefonálásra, segélyhívásra, helyzetmeghatározásra alkalmas készülékeket építenek, ám a hamarosan bevezetésre kerülő UMTS technológia - ez egy új mobiltelefon szabvány, melyet a GSM utódjának szánnak - széles sávú kommunikációt (képtelefon, gyors internet) is lehetővé tesz majd, ezen kívül az Ericsson továbbfejlesztett WAP szolgáltatást, és egy új hangfelismerő rendszert is be akar építeni az együttműködésből születő eszközökbe.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.