Alfa diadal a túrakocsi eb-n

2003.10.21. 13:03

Alig egy hajszálnyival nyert Gabriele Tarquini a BMW-s Jörg Müller előtt. Az idei túraautó európabajnokság mindvégig az elmúlt évek bajnoka, az Alfa Romeo és a szintén nagy túraautós hagyományokkal rendelkező BMW vérre menő csatájáról szólt, és a bajnoki cím sorsa az utolsó futamig nyitott maradt. Az utolsó, monzai verseny első futamán a BMW-s Jörg Müller defektet kapott, így hiába nyerte a második menetet, Tarqini egy negyedik és egy harmadik helyezést begyűjtve a 107 pontot szerzett, a végelszámolásban egyetlen ponttal megelőzve a BMW-s ászt. A bajnokság harmadik helyezettje a brit Andy Priaulx lett szintén egy BMW volánjánál. A bajorok márkák versenyében vigasztalódhattak, ahol meggyőző, 41 pontos fölénnyel hódították el az első helyet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.