Jön a Fiat Panda Abarth?

2003.10.22. 14:56

A képen állítólag a legkisebb Fiat sportváltozata látható. A legfrissebb pletykák szerint a motorházba a Puntóban nemrég bemutatott 1,4 literes 95 lóerős FIRE motor kerül, de egyesek tudni vélik, hogy egy hasonló teljesítményű dízelmotoros változaton is dolgoznak a Fiat mérnökei. Úgy tudjuk, hogy a benzinmotoros változatba hatsebességes kézi váltó kerül majd. Abból, hogy a képeken a Panda Abarth ötajtós karosszériával látható, arra lehet következtetni, hogy először ezt a változatot mutatják be, bár úgy tudjuk, hogy a jövő tavasszal bemutatkozó háromajtósból is lesz Abarth kivitel. Egyesek tudni vélik, hogy a Fiat a Puntóhoz hasonlóan a Panda esetében is bemutat egy köztes modellt, a Sportingot, amelybe a típusban jelenleg is használt 1,2 literes motor 80 lóerős, 16 szelepes változata kerülhet. A sportos modellek bemutatójának időpontját 2004 elejére várják a bennfentesek, de mindez egyelőre nem hivatalos, így előfordulhat, hogy a későbbiekben változik a program...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.