Megújul a Fiat Palio

2003.10.28. 14:55

Brazíliában bemutatták az Fiat világautójának újabb változatát. A képek tanúsága szerint hagyományos fészliftről van szó, amely az autó alapvető szerkezeti kialakítását alig érintette. A Palio legújabb változata a Puntóéhoz hasonló lámpákat és hűtőmaszkot kapott, módosítottak a hátsó lámpák kialakításán és a műszerfalon. A motorválaszték háromféle négyhengeresből áll: a legkisebb egyliteres és 65 lóerős, a középső az alkohollal és benzinnel egyaránt használható 1,3 literes FIRE Flex nevű egység, a legerősebb változatokba pedig egy 1,8 literes 103 lovas benzinmotor kerül. Az új Palióval elődeihez hasonlóan nemigen találkozhatunk majd Európában, de nagyon valószínű, hogy az azonos alapokon nyugvó lépcsőshátú rokon, a Törökországban gyártott és Magyarországon is forgalmazott Albea később hasonló recept alapján újul majd meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.