Honda Integra Európában?

2003.10.30. 14:34

A legfrissebb hírek szerint Európa egyes országaiban is forgalomba kerülhet a villámgyors kupé. Az Integra előző generációja világszerte elérhető volt, de a jelenlegi változatot eddig csak Japánban és az Egyesült Államokban mutatták be, ez utóbbi piacon Acura RSX néven. Információink szerint az Integrát a Civic Type-R érdekében tartották távol az európai piactól, de vannak olyan országok, ahol a sportos Civicből messze több kel el, mint amennyit korábban terveztek, így bőven akad hely az Integra Type-R változatának is. A legerősebb Integrában 220 lóerős kétliteres motor dolgozik, így valamivel jobb menetteljesítményeket nyújt, mint a 200 lóerős Civic. Úgy tudjuk, hogy a végleges döntés még nem született meg, de a jövő év elejére állítólag kiderül, lesz-e európai Integra, és ha igen, hol forgalmazzák majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.