VW Touaregből haszonjármű

2003.10.31. 14:40

A VW terepjáró újabb változatát nem a szükség, hanem az adók hívták életre. Az Amsterdamban bemutatott Touareg Van magasított tetőt és sötétített hátsó oldalablakokat kapott, valamint kiszedték belőle a hátsó üléseket, hogy egyes nyugat-európai országokban megfeleljen az alacsonyabb fenntartási költségű haszonjármű kategóriára vonatkozó szabályoknak. A Touareg Van egyébként azonos a személyautó-változattal, még a vezetőtér kényelme is változatlan, ami egyértelművé teszi, hogy a világ egyik legdrágább haszonjárműve nem felvágós boltosoknak, hanem spórolós gazdagoknak készül. A típusváltozat forgalmazását a hírek szerint csak azokban az országokban kezdik meg, ahol kézzelfogható előnyt jelent a vásárlók számára, ha haszonjárműként vásárolnak luxusautót. A magyarországi forgalmazásról egyelőre nincs hírünk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.